Известие

Collapse
No announcement yet.

PC на AirBag Alfa 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• PC на AirBag Alfa 156

Колеги утре ще ходя да ми чистят компа на еърбега. Кажете има ли нещо проблемно. Не знам дали той е самостоятелен или е вързан към общия. Страх ме е докато бърникат из него да не объркат някоя друга настройка? Ako e самостоятелен, то не би имало проблем, но ако е към общия и има възможност да объркат нещо в него предпочитам да го сменя.
    Има ли за какво да се безпокоя?

HELP ME!HELP ME!

Ми на теория няма какво да огелпят, не е задължително да го сменяш ако има просто някаква грешка.....се едно да сменяме екуто на колата след сяка грешка на ламбадата....
    Така и така пишеш - защо ще ходиш да го чистят - какво и кога стана....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Миналата неделя като запалих колата ми светна лампата за еър-бега на борда. Казаха ми, че или са разхлабени клеми или компа е забил. Ако можеш да ме посъветваш, приемам всякакви мнения.

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
        Миналата неделя като запалих колата ми светна лампата за еър-бега на борда. Казаха ми, че или са разхлабени клеми или компа е забил. Ако можеш да ме посъветваш, приемам всякакви мнения.
        На диагностика би трябвало да даде г/д къде е грешката. Това със забилия комп малко не го разбирам. По - скоро буксата под пасажерската седалка да се е разместила, така или иначе задължително ти трябва екзаминър иначе няма как да изгасиш лампата дори и да е нещо незначително.
        Иначе еърбега е с отделен комп и няма какво толкова да се обърка там...
        Last edited by kkkrisss; d.m.y г., 10:51.

Comment

Колега, къде във Варна ще ходиш на диагностика?
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

И на мен ми светна преди време. Даваше две грешки - проблем с шофьорски ербег и нещо си на компа.
            Натегнах всички куплунги от лявата страна и едната грешка изчезна. Но на компа не успяха да я изчистят.
            Предложиха ми да оставя колата, да свалят, сменят и др. подобни процедури с компютъра. Ама не ми вдъхна доверие тази работа. И си карам така вече 3-4 месеца.
            Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
            Citroen BX-19GT, 85
            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

Момчета днес ми я изчистиха от компа. Стана страхотно! Хората си разбират от работата...

Comment

Working...
              X